Філія Мар'янівська гімназія Миколаївського ліцею Губиниської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області



   


News

News: 768
Dec 2, 2013

Місячник "Основ здоров"я" в початкових класах

Виховання здорового покоління зі сформованою культурою поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації – такою була мета проведеного в школі Місячника безпеки життєдіяльності.
Nov 22, 2013

Палахкоче свіча поминальної нині молитви...

Під такою назвою проведено інформаційно-літературну хвилину скорботи присвячену пам"яті жертв Голодомору 1932-1933 років.
Nov 19, 2013

До 100-річчя з дня народження Платона Воронька

учні 10 класу гортали сторінки усного журналу "Платон Воронько - поет, прозаїк, драматург, громадський діяч".
Nov 12, 2013

Вітаємо переможців!

Переможцями шкільної олімпіади з української мови в початкових класах стали:
Nov 12, 2013

Олімпіада з української мови в 3 - 4 класах

Сьогодні учні 3 - 4 класів стали учасниками шкільної олімпіади з української мови. Олімпіада як один із видів змагань набули великого значення у нашій школі. Щороку проводяться олімпіади у старших та початкових класах різного рівня: шкільні, міські, обласні. Вони охоплюють половину учнів, які з бажанням приймають участь у змаганнях, намагаючись перемогти. Більшості учням виноситься подяка, нагорода за творче досягнення, перемоги. Підготовка до олімпіад здійснюється протягом навчального року, іноді школярам пропонується самим створити, скласти нестандартні завдання для учнів їхнього віку. Олімпіади в початковій школі – засіб виховання сумлінного ставлення дітей до навчання; одна з форм позакласної роботи, яка створює умови для вияву обдарованих дітей, посилює зв’язки сім’ї і школи. Олімпіади подобаються, зацікавлюють і дітей, і батьків. Вчителю допомагають спланувати завдання пошукові, оригінальні, бо це є підсумок набутих знань, умінь і навичок.
Nov 11, 2013

Тиждень української мови в початкових класах

Тиждень української мови в початкових класах розпочався святом української мови, яке підготувала Маміна Л.І. з учнями 4 класу.
Nov 9, 2013

"День української писемності та мови"

Таку назву мала тематична лінійка, яку підготували учні 10 класу,
Oct 25, 2013

Битва за Дніпро

Осінні місяці наповнені датами, що пов"язані з історичними подіями Великої Вітчизняної війни.
Oct 22, 2013

Класна година "Мої успіхи та невдачі".

Інструктаж з техніки безпеки для учнів на період осінніх канікул.
Oct 21, 2013

"Ні!" - дитячому травматизму

21 жовтня в школі стартував тиждень знань безпеки життєдіяльності.