Філія Мар'янівська гімназія Миколаївського ліцею Губиниської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області



   


News

News: 775
Jan 27, 2021

Міжнародний День пам'яті жертв Голокосту

27 січня 2021 року в навчальному закладі пройшов виховний захід «Пам’ять Бабиного Яру» до Міжнародного Дня пам'яті жертв Голокосту. Цей день в нашій пам'яті закарбувався надовго. Ми з вами та наші діти повинні пам'ятати про ту страшну трагедію, яка вплинула на долю цілого народу.
Jan 22, 2021

22 СІЧНЯ - ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в Україні 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
Jan 16, 2021

Акція "Допоможемо птахам взимку"

Зимовий час – це не тільки веселі свята, але і холод. Тяжко пташкам взимку. У мороз та холодну погоду птахи замовкають, вони ховаються у затишні місця і настовбурчують пір’я – від цього їм стає тепліше.
Jan 16, 2021

16 січня – День пам’яті захисників Донецького аеропорту

Сьогодні – Всеукраїнський день пам’яті “кіборгів”. Україна вшановує захисників Донецького аеропорту.
Jan 11, 2021

ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСИЛЬСТВА В СІМ'Ї

Насильство в сім'ї - будь-які умисні дії фізич­ного, сексуального, психологічного чи економічного спрямування одного члена сім'ї відносно іншого її члена, якщо ці дії порушують конституційні пра­ва і свободи члена сім'ї як людини та громадянина і завдають йому моральної шкоди, шкоду його фізичному чи психічному здоров'ю.
Jan 10, 2021

Тиждень "Правових знань"

Онлайн-урок "Знаю права і змінюю світ" до Міжнародного дня прав людини.
Dec 7, 2020

Відзначення Дня Збройних сил України

6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».
Nov 27, 2020

"Не стече сльозою горе людське"

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.
Nov 25, 2020

Стартувала щорічна акція "16 днів проти насильства"

25 листопада 2020 року у школі стартувала щорічна акція «16 днів проти насильства». Під час проведення акції приділялася увага питанням домашнього насильства, проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства.
Nov 23, 2020

День Гідності та Свободи

У День Гідності та Свободи ми згадуємо події, які були пройдені на нашому шляху європейського розвитку, і людей, чия відвага вплинула на хід історії.