Філія Мар'янівська гімназія Миколаївського ліцею Губиниської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області



   


News

News: 775
Dec 19, 2011

Ходить світом Миколай

учні 4 класу писали листи Миколаю про свої хороші справи, в надії отримати подарунки
Dec 19, 2011

"Наш гість Святий Миколай"

Радісним був цьогорічний грудневий день для першокласників. Вони в перше зі шкільною родиною відмічали свято Миколая та приймали у цьому святі активну участь.
Dec 19, 2011

День Святого Миколая

Свято Миколая в Україні особливо шанується серед дітей. За традицією, в ніч проти 19 грудня святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку.
Dec 19, 2011

"День святого Миколая" - дитяче свято

Свято Миколая в Україні особливо шанується серед дітей. За традицією, в ніч проти 19 грудня святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. От і сьогодні Святий Миколай не минув і нашої школи. До учнів початкових класів завітав довгоочікуваний гість, який приніс солодкі подарунки. Молодші школярі показали чарівне дійство, на якому співали, танцювали та читали вірші. Заключним акордом свята був веселий запальний танок.
Dec 13, 2011

Виховна година "Народні зимові свята"

Щовівторка у 2 класі проходять виховні години. От і сьогодні діти дізналися багато цікавого про зимові свята. Адже саме ця пора року так багата на них. Другокласники тепер знають походження свят та їх назв. Всі з нетерпінням чекають на них.
Dec 9, 2011

Шкільний конкурс " Міні-міс Школа-2011

9 грудня в школі проходив конкурс " Міні-міс Школа -2011"
Dec 9, 2011

Конкурс "Міні-міс Школа"

Найкрасивіші, найрозумніші, найпривабливіші, найталановитіші, найчарівніші…ну справжні принцеси, дівчатка 1-4 класів взяли участь у цьому конкурсі.
Dec 9, 2011

10 грудня - День прав людини

День прав людини - міжнародне свято, що відзначається 10 грудня за пропозицією Генеральної асамблеї ООН, на вшанування річниці ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини.
Dec 9, 2011

Наші красуні

9 грудня в школі проходив конкурс "Міні-міс Школа-2011"
Dec 9, 2011

Конкус "МІНІ-МІС ШКОЛА"

9 грудня 2011 року між дівчатками початкових класів пройшов конкурс "МІНІ-МІС ШКОЛА". Від 2 класу взяли участь Гасанова Арзу та Полуектова Дарина. Дівчатка показали свої здібності та захоплення. Відкрилися нові таланти в школі: художники, співаки, танцюристи. Полуектова Дарина отримала титул "МІС ГРАЦІЯ", а перемогла в конкурсі та отримала титул "МІНІ-МІС ШКОЛА" Гасанова Арзу. Вітаємо!