Мар'янівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Новомосковського району Дніпропетровської області



   


Новости

Новости: 775
15.10.2011

Європейський тиждень місцевої демократії

Інформаційна довідка про «Європейський тиждень місцевої демократії» «Європейський тиждень місцевої демократії» - нова політична ініціатива Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи та Європейського комітету місцевої та регіональної демократії. Цей захід має щорічно організовуватися місцевими органами влади усіх держав - членів Ради Європи з метою просування принципів місцевої демократії та сприяння демократичній участі на місцевому рівні. Проведення заходу призначено на тиждень, що включає 15 жовтня - дату відкриття для підписання Європейської хартії місцевого самоврядування у 1985 році. За допомогою цього правового інструменту держави-члени Ради Європи, які підписали Хартію, зобов'язуються втілювати принципи місцевого самоврядування в своєму національному законодавстві. Основними цілями проведення «Європейського тижня місцевої демократії» визначено : підвищення рівня обізнаності громадян Європи стосовно діяльності місцевих органів виконавчої влади та можливості брати участь у прийнятті рішень на місцевому рівні; заохочення членів муніципальних рад та державних службовців до участі у демократичному процесі на місцевому рівні з метою запровадження стандартів публічної етики як основи відносин з громадянами; розвиток місцевої демократії як компоненту становлення демократичної Європи та інформування громадськості про роль Ради Європи у цьому процесі. У рамках «Європейського тижня місцевої демократії» протягом тижня у школі було проведено ряд заходів.
14.10.2011

"Ми - нащадки козаків"

14 жовтня в 2 класі пройшов урок-змагання з фізичної культури присвячений Дню українського козацтва. Учні показали свої фізичні вміння. Так, у конкурсі "Стрибки зі скакалкою", переможцями вийшли Воробйов Теймур та Росточило Дмитро. А в конкурсі "Слухняний м"яч" перемогли Ворошило Євгеній та Марченко Владислав. Вітаємо переможців!
13.10.2011

Зональні змагання з футболу.

Виступили вдало. Боролися вміло. Разом з іншими гравцями команди здобули ІІІ місце.
11.10.2011

"Не будьте собі ворогом"

Усний журнал з профілактики шкідливих звичок
07.10.2011

"11-12 років - це перехідний вік у дітей"

Таку назву має лекція для проведення батьківських зборів.
30.09.2011

Многа літ, многа літ,

Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне опитування чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій під час контрольної роботи, тематичного опитування чи підсумкової атестації
30.09.2011

"День вчителя"

Ми дуже радо вітали наших вчителів з їхнім професійним святом.
30.09.2011

День вчителя.

" Я перед іменем твоїм низько вклонюся!"
26.09.2011

Зональні змагання з шахів та настільного тенісу!

Ми, разом з іншими у чнями нашої школи, зайняли командне ІІ місце у змаганнях з шахів та ІІ місце у змаганнях з настільного тенісу.
24.09.2011

Це ми будемо пам'ятати ВІЧНО!

Саме таку назву мала виставка учнів шостого класу присвячена до дня села та дня осені в школі.